A l’any 2006, poc després de la creació del nou Centre Ocupacional Les Corts, es va produir una inquietud per cobrir les necessitats d’oci dels nois i noies que hi treballaven un cop acabava  el seu horari laboral.

Amb aquesta premissa es crea el concepte de Club, un espai dins el centre on s’organitzen diverses activitats relacionades amb el temps de lleure, on cada noi/a poden escollir les que més li agraden. Funciona de dilluns a dijous de 5 a 7 de la tarda i està adreçat a nois i nois amb discapacitat a partir dels 16 anys.

Les activitats tenen a veure amb els interessos i necessitats dels usuaris, i els ofereixen un espai d’oci propi i adaptat a les seves característiques.

Des de la creació de la Fundació, el club depèn d’aquesta entitat. Aquest any hem rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona per tal de mantenir la seva viabilitat.

El Club organitza activitats tan variades com: dansa, petanca, manualitats, musicoteràpia, taller de cuina, avui sortim, esport de manteniment. etc.

Podeu trobar més informació i fotografies de les diferents activitats en el nostre bloc del club:

http://www.elclubdelescorts.blogspot.com.es